🍸 En overraskende versjon av sour basert på matcha-te! 🍵
![cocktail glasses with matcha sour](https://static.wixstatic.com/media/3ee3b3_dd685a0a5f2d4dfa88f8abea68d6a6a1~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_980,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/3ee3b3_dd685a0a5f2d4dfa88f8abea68d6a6a1~mv2.jpg)
INGREDIENSER
1/2 kopp MATCHA 15, brygget og avkjølt
1/4 kopp ingefærøl
1/8 kopp honningsirup
1/8 kopp fersk limesaft
1 eggehvite* (valgfritt)
Isbiter
Julienne av limeskall og mynteblader som pynt
FREMGANGSMÅTE
Forbered matchaen ved å vispe den inn i 70°C varmt vann.
Bland matcha, ingefærøl, honningsirup og limesaft i en cocktailshaker til det er godt kombinert.
Tilsett ferske isbiter og eggehviten hvis du bruker den, og rist kraftig i 30 sekunder.
Sil blandingen for å fjerne isen. Returner væsken til shakeren og bland igjen kraftig for å emulgere eggehviten.
Sil over i et cocktailglass og tilsett isbiter.
Rør mocktailen en gang til før servering for å sikre at matchaen er godt blandet.
Pynt med limeskall og mynteblader.
NYT !